Renovering af badeværelse

Vi kan hjælpe med renovering af badeværelse og andre rum

Renovering af badeværelse i Vejen og omegn

Skal I – eller overvejer du en renovering af dit badeværelse? Du er velkommen til at kontakte Birger Hansen & Søn for uforpligtende rådgivning på dit nye husprojekt. Vores tilbud tager altid udgangspunkt i de bedst funktionsdygtige materialer på markedet – og med vores materiale-analyser tager vi altid hensyn til konstruktionen af netop jeres hus.

Vi giver også gerne tilbud på mindre omfangsrige tiltag. Kontakt os for en løsning på fliselægning eller en pudseløsning af dit badeværelse. Med renovering af omkring 1000 badeværelser under bæltet er vi det sikre valg.

Renovering af badeværelse eller andre rum i huset

Vi har ved siden af vores 45 års erfaring i branchen som murere også søstervirksomheden Hydro Chemie , som beskæftiger sig med udryddelse og forebyggelse af husgener som fugt og skimmelsvamp.

Dette har tilføjet en stor bevidsthed og viden til murervirksomheden om det materiale, som anvendes i de forskellige bygningstyper. Eksempelvis findes der mange former for mørtel, og det er ikke alle materialer, der er egnet lige godt til alle hustyper.

Birger Hansen & Søn er medlem af Dansk Byggeri, som er din garanti for et professionelt og tilfredsstillende arbejde, som du kan have glæde af i mange år.

Nyt badeværelse – pris?

Det er næsten helt op til jer selv, da det afhænger helt af jeres ønsker og størrelsen på badeværelset. Vi kan dog i mange tilfælde give et lidt trist 60’er badeværelse en lækker opfriskning for omkring 35.000 kroner alt inklusiv.

Toilet og bad til rådighed, mens vi renoverer

Vi har selv en badmobil/mandskabsvogn med toilet og bad, som kan lejes for en yderst rimelig pris, mens vi ordner renovering af badeværelse.

Hvad med vvs, kloak og el?

Vi kender som regel altid den rigtige håndværker til netop dit projekt, og kloakken står vi selv for, da vi er autoriseret kloakmester.